Eğitim Videoları, Performans Ödevleri, ingilizce Ödevleri

En Cok Okunanlar

Bu Blogda Ara

Kuvvetli Bir Bagisiklik Için Öneriler


Kis aylari geldiginden beri çok sik hastalanmaya basladim. En ufak bir dikkatsizligim griple sonuçlanabiliyor. Bu durumu atlatabilmek için ne yapmaliyim? D.T. / Istanbul 
Bbagisikliginizi zayiflatan hastaliginiz veya kullandiginiz bir ilaç varsa, 65 yasin üzerindeyseniz, mutlaka grip asisi olarak ise baslayin.

UYKUYA ÖZEN GÖSTERIN 

Kuvvetli Bir Bagisiklik Için Öneriler C vitamini en yaygin bagisiklik destekleri arasindadir. Ama soguk alginliginda 500 mg'den yüksek dozlari bir anda almayin.
Kuvvetli Bir Bagisiklik Için Öneriler Fazlasinin vücudunuzdan atilmamasi için dozlari günde iki-üç sefere bölün. Buna soguk alginliginin hem süresini hem de siddetini azaltan çinkoyu ekleyebilirsiniz.
Kuvvetli Bir Bagisiklik Için Öneriler Probiyotiklerin gribe karsi da koruma sagladigi biliniyor. Bu durum özelliklelaktobasillus içeren probiyotik desteklerinde geçerli.
Kuvvetli Bir Bagisiklik Için Öneriler Vücudun enfeksiyonlara ve toksinlere karsi direncini arttiran umclaoba, astragalus ile ekinezyayi hekiminize danisarak kullanin.
Kuvvetli Bir Bagisiklik Için Öneriler Moral bozuklugu bagisikligi zayiflatir. Uykunuza ve sevdiklerinizle vakit geçirmeye özen gösterin. Devami öbbKuvvetli Bir Bagisiklik Için Öneriler

0 yorum:
Yorum Gönder

Kategoriler

Ödev Ödev
TOPlistDerya Baykal